1 / 44

Hotel Fuente del Miro

Teruel og omegn, Spania

Om hotellet

I Valderrobres ligger Hotel Fuente del Miro plassert på fjellet og 2 minutter unna Chateau de Valderrobres og 10 minutter unna Pena-innsjøen med bil. Dette hotellet ligger 26,3 mi (42,3 km) unna Motorland Aragon og 6,2 mi (10 km) unna Portellada fossefall. Føl deg som hjemme i et av de 20 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LED-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Chateau de Valderrobres - 0,8 km
Pena-innsjøen - 8,7 km
Portellada fossefall - 10 km
Els Ports naturpark - 10,9 km
La Fresneda rådhus - 11,6 km
Ecomuseu dels Ports - 18,3 km
Virgen de la Fuente helligdomm - 19 km
Orta portal - 20,9 km
Plaza la Lonja - 20,9 km
Maria himmelfart sognekirke - 21 km
San Miguel gotiske katedral - 21,1 km
Masmut-klippene - 23,9 km
Torre del Relog - 24,9 km
Valdealgorfa Old Railway Station - 25,1 km
Sant Blai de Bot kirke - 29,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Dette hotellet har i tillegg TV i fellesområdet og bankettsal. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Mingle med andre gjester - her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert) daglig. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 7 for voksne og EUR 5 for barn
  • Felles kveldsmåltid: EUR 16

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.

Kart over Hotel Fuente del Miro

Adresse

Hotel Fuente del Miro

Valderrobres, Spania

N 40.871298 E 0.161209

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger