1 / 30

Pride Biznotel Alkapuri

Om hotellet

Velger du Pride Biznotel Alkapuri for ditt opphold i Vadodara, vil du være en 5 minutters kjøretur unna Laxmi Vilas palass og Nyaya Mandir. Dette hotellet ligger 0,8 mi (1,3 km) unna Maharaja Sayajirao University og 1 mi (1,6 km) unna Kirti Mandir. Føl deg som hjemme i et av de 48 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og Flatskjerm-TV. Sengen har dundyner og sengetøy av topp kvalitet. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og tøfler. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nyaya Mandir - 0,4 km
Maharaja Sayajirao University - 0,8 km
Kirti Mandir - 1,5 km
Sayaji Baug - 1,6 km
Baroda Museum And Picture Gallery - 1,8 km
Navjivan Nature Cure Centre - 3 km
Mandvi Gate - 3,5 km
Maharaja Fateh Singh museum - 3,6 km
Jubilee Baug - 3,7 km
Kirti Stambh - 3,7 km
Pataleshwar Mahadev Temple - 3,7 km
Laxmi Vilas palass - 3,7 km
ISKCON Baroda, Sri Sri Radha Shyamasundar Mandir Temple - 3,8 km
Lehripura Gate - 4 km
Nazarbaug Palace - 4,7 km

Nærmeste store flyplass er Vadodara (BDQ) - 6,9 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med den kostnadsfrie bussen. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt).
  • Rengjøring er tilgjengelig mot en avgift

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Pride Biznotel Alkapuri

Adresse

Pride Biznotel Alkapuri

Vadodara, India

N 22.310411 E 73.175952

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger