1 / 100

Yalegoda Walauwa Homestay

Kandy, Sri Lanka

Om hotellet

I Handessa ligger Yalegoda Walauwa Homestay kun en 3 minutters kjøretur unna University of Peradeniya og 6 minutter fra Suriyakantha senter d'Art et de Culture. Dette gjestehuset ligger 3 mi (4,9 km) unna Embekke-tempelet og 3,1 mi (4,9 km) unna Embekka Devale. Føl deg som hjemme i et av de 6 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong eller terrasse. Gjester kan lage måltider i et delt/felles kjøkken. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

University of Peradeniya - 2,4 km
Suriyakantha senter d'Art et de Culture - 3,3 km
Embekke-tempelet - 4,9 km
Embekka Devale - 4,9 km
Den kongelige botaniske hage - 5,2 km
New Ranweli Spice Garden - 6,5 km
Lankathilaka-tempelet - 6,6 km
Gadaladeniya-tempelet - 6,7 km
Kandy krigskirkegård - 8 km
Amaya Medical Center - 8,5 km
Kandy Garrison Cemetery - 9,5 km
Kandy allmennsykehus - 9,7 km
Kandy klokketårn - 10,4 km
Asgiriya stadion - 10,4 km
Commonwealth War Cemetery - 10,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en utendørs tennisbane og sykkelutleie. Dette gjestehuset tilbyr også wi-fi (inkludert) og grill. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette gjestehusets romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 70.00 USD (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Yalegoda Walauwa Homestay

Adresse

Yalegoda Walauwa Homestay

Udunuwara, Sri Lanka

N 7.24088 E 80.58864

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger