1 / 61

Mount Wolseley Hotel, Golf and Spa Resort

Carlow, Irland

Om hotellet

Velger du Mount Wolseley Hotel, Golf and Spa Resort som overnattingssted i Tullow, vil du ha Mount Wolseley golfklubb like rundt hjørnet og bare 2 minutter å kjøre til Tullow museum. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 2,7 mi (4,3 km) unna Aghade Holed Stone og 2,9 mi (4,7 km) unna Hardymount Gardens. Føl deg som hjemme i et av de 143 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med kablet internett (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og tøfler. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Mount Wolseley golfklubb - 0,1 km
Tullow museum - 1,6 km
Aghade Holed Stone - 4,3 km
Hardymount Gardens - 4,5 km
Rathgall steinfestning - 6,7 km
The Chocolate Garden of Ireland - 7,5 km
Malones fruktgård - 10 km
Altamont Gardens - 10,6 km
Haroldstown Dolmen - 12,5 km
Ballykeenan husdyr- og fulgefarm - 14 km
St. Fiaacs kirke, protestantisk - 14,3 km
Vevernes boliger - 14,5 km
St. Brigids romersk-katolske kirke - 14,6 km
Huntington slott - 15,1 km
Brownshill Dolmen - 15,2 km

Den foretrukne flyplassen for Mount Wolseley Hotel, Golf and Spa Resort er Dublin flyplass (DUB) - 106,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Mens golferen i familien er ute på banen, kan du dra nytte av noe av det øvrige som tilbys på stedet, som et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Kom og spis middag på Frederick's Restaurant, en restaurant som spesialiserer seg på lokale retter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00 mot et tillegg. Fáilte Ireland (nasjonal turistmyndighet) gir en offisiell stjernerangering for overnattingssteder i Irland. Rangeringen av Hotel er som følger: 4 stars.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 18.50 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Mount Wolseley Hotel, Golf and Spa Resort

Adresse

Mount Wolseley Hotel, Golf and Spa Resort

Tullow, Irland

N 52.791197 E -6.728505

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger