1 / 78

Tenuta la Baronessa

Lecce, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Tenuta la Baronessa

Adresse

Tenuta la Baronessa

Tuglie, Italia

N 40.07178277 E 18.08725119

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger