1 / 42

Toyoko Inn Tsushima Izuhara

Tsushima, Japan

Nær Tsushima City Office

Om hotellet

I Tsushima finner du Toyoko Inn Tsushima Izuhara kun 3 minutters gange fra Tsushima City Office og 7 minutter fra Banshoin-tempelet. Dette hotellet ligger 21,6 mi (34,8 km) unna Watatsumi Shrine. Føl deg som hjemme i et av de 245 gjesterommene, som har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med betalingsfilmer. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt skrivebord og vannkoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hachimangu-helligdommen - 0,2 km
Tsushima-city Tourist Association - 0,3 km
Tsushima City Office - 0,3 km
Tsushima museum for folkehistorie - 0,3 km
Banshoin-tempelet - 0,6 km
Iki-Tsushima Quasi-National Park - 0,6 km
Watatsumi Shrine - 34,8 km

Nærmeste store flyplass er Tsushima (TSJ) - 11,5 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og salgsautomat. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.00.
  • Pris for selvbetjent parkering: 500 JPY per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Toyoko Inn Tsushima Izuhara

Adresse

Toyoko Inn Tsushima Izuhara

Tsushima, Japan

N 34.20406 E 129.289568

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger