1 / 43

Hotel-restaurant Trogir

Trogir - Øya Ciovo, Kroatia

Om hotellet

Hotel-restaurant Trogir ligger i hjertet av Trogir med St. Michael klokketårn like rundt hjørnet og 2 minutters gange fra Sankt Dominik kirke og kloster. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 18 mi (29 km) unna Split havn og 17,7 mi (28,5 km) unna Diokletians slott. Føl deg som hjemme i et av de 8 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med kjøleskap og minibar. Sengen har memory foam-madrass, dundyner og sengetøy i egyptisk bomull. Underholdningen er sikret med en PC, wi-fi (inkludert) og kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

St. Michael klokketårn - 0,1 km
Sankt Dominik kirke og kloster - 0,2 km
Kamerlengo festning - 0,2 km
Marmonts monument - 0,2 km
Cipiko-palasset - 0,3 km
Convent of St Nicholas - 0,3 km
Radovan's Portal - 0,3 km
Hertugens palass - 0,4 km
Trogir-torget - 0,4 km
Eks Fanfogna Park - 0,4 km
St. Lovro-katedralen - 0,4 km
St. Barbaras kirke - 0,4 km
Ivan Orsini kapell - 0,4 km
Det grønne marked - 0,4 km
Vitturi tårn - 0,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Split (SPU) - 6,6 km
Brac (BWK) - 75,7 km

Foretrukket flyplass for Hotel-restaurant Trogir er Split (SPU).

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til cruiseskipterminalen mot et tillegg. Skjem bort deg selv med massasjer eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Det enkelt å komme seg til stranden eller shoppingsenteret i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise i dette hotellets restaurant, hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Trogir pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 oktober til 31 mars, EUR 1.33 per person, per natt for voksne, EUR 0.67 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: fra 1 april til 30 september, EUR 2.65 per person, per natt for voksne, EUR 1.33 per natt for gjester mellom 12 og 17 år. Denne avgiften gjelder ikke for barn under 12 år år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 75.00 EUR (tur-retur)
  • Pris for selvbetjent parkering utendørs: 15 EUR per dag
  • Avgift for betjent parkering: 15 EUR per dag
  • Pris for langtidsparkering utendørs: 15 EUR per natt
  • Kjæledyravgift: EUR 75 per kjæledyr, per dag (maks. EUR 100 per opphold)
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 480.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 10 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Hotel-restaurant Trogir

Adresse

Hotel-restaurant Trogir

Trogir, Kroatia

N 43.51643 E 16.24777

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger