1 / 22

Evergreen Lodge

Tortuguero, Costa Rica

Nær Cuatro Esquinas øy

Om hotellet

Hvis du velger Evergreen Lodge som ditt overnattingssted når du skal besøke Colorado, bor du ved en elv og mindre enn 5 minutter å kjøre fra Playa Tortuguero og Sea Turtle Conservancy. Denne hytta med spa ligger 0,1 mi (0,1 km) unna Caribbean Conservation Corporation og 0,1 mi (0,1 km) unna Canadian Organization for Tropical Education & Rainforest Conservation. Føl deg som hjemme i et av de 66 gjesterommene. Badene har dusj og hårføner (på forespørsel). Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Playa Tortuguero - 0,1 km
Sea Turtle Conservancy - 0,1 km
Caribbean Conservation Corporation - 0,1 km
Canadian Organization for Tropical Education & Rainforest Conservation - 0,1 km
Tortuguero nasjonalpark - 0,3 km
Tortuguero National Park Office - 0,3 km
Cuatro Esquinas øy - 0,3 km
Barra del Colorado nasjonale villdyrreservat - 50,8 km

Den foretrukne flyplassen for Evergreen Lodge er San José (SJO-Juan Santamaría int.) - 138,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, safe i resepsjonen og vanndispenser. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Denne hytta har i tillegg wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Det enkelt å komme seg til severdighetene i nærheten med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Spis deg god og mett på internasjonale retter på Restaurante Monkey´s, en av denne lodgens 2 restauranter. Slapp av om kvelden med noe å drikke i baren/loungen eller bassengbaren. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.00.
  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne lodgen før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Evergreen Lodge

Adresse

Evergreen Lodge

Tortuguero, Costa Rica

N 10.542664 E -83.512293

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger