1 / 34

Hotel Monte Turri - Adults Only

Sør-Sardinia, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og minibar, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Etter en dag på den private stranden kan du nyte andre rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb og en badstue. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), bryllupstjenester og peis i lobbyen. Det enkelt å komme seg til stranden med overnattingsstedets buss (mot et tillegg). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det anbefales å bruke bil for å komme seg til og fra dette overnattingsstedet.

Kart over Hotel Monte Turri - Adults Only

Adresse

Hotel Monte Turri - Adults Only

Tortoli, Italia

N 39.932212 E 9.711035

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger