1 / 57

Dersom du velger Hotel Santa Cruz i Torres Vedras (Praia de Santa Cruz som overnattingssted, er du mindre enn en 5 minutters spasertur unna Santa Cruz strand og Praia Formosa. Dette hotellet ved stranden ligger 2,3 mi (3,7 km) unna Foz do Sizandro Beach og 4,5 mi (7,2 km) unna Porto Novo-stranden. Føl deg som hjemme i et av de 45 aircondition-avkjølte gjesterommene. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har kombinert dusj/badekar. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Santa Cruz strand - 0,3 km
Praia Formosa - 0,4 km
Foz do Sizandro Beach - 2,4 km
Porto Novo-stranden - 7,2 km
Vimeiro Golf - 8,3 km
Monumento Comemorativo da Batalha do Vimeiro - 10,4 km
AdegaMae vingård - 14,8 km
Torre Vedras slott - 15,3 km
Sao Lourenco strand - 16,7 km
Museu da Lourinhã - 17,9 km
Areia Branca-stranden - 20,3 km
Praia da Ribeira d'Ilhas - 21,3 km
Sao Sebastiao-stranden - 22,3 km
Norte-stranden - 23,1 km
DinoParque - 23,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Cascais (CAT) - 78,8 km
Lisboa (LIS - Humberto Delgado) - 63,8 km

Foretrukket flyplass for Hotel Santa Cruz er Lisboa (LIS - Humberto Delgado).

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig på stedet. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Overnattingsstedet er stengt i januar.
  • Avgift for ekstraseng: 15.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart Hotel Santa Cruz

Adresse

Torres Vedras

GPS: N 39.13258 E -9.38181

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger