1 / 45

Om hotellet

Dersom du velger Hotel Alto Palomo når du skal besøke Toro Amarillo, bor dupå fjellet samtidig som du er 5,7 mi (9,1 km) unna Poás vulkanske nasjonalpark og 5,3 mi (8,5 km) unna Juan Castro Blanco National Park. Dette hotellet ligger 6 mi (9,7 km) unna Butterfly Farm og 6,2 mi (10 km) unna Catarata del Toro. Overnatt i et av de 10 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Juan Castro Blanco National Park - 8,5 km
Poás vulkanske nasjonalpark - 9,1 km
Butterfly Farm - 9,7 km
Catarata del Toro - 10 km
Else Kientzler Botanical Garden - 14,8 km
Jardín Botánico Else Kientzler - 17,2 km
Parque Francisco Alvarado Segura - 18,1 km
Catedral de la Mercedes - 18,5 km
Grecia Park - 18,7 km
Rock Bridge - 23 km
Arte Latino - 23,5 km
Ruinas de Ujarras - 23,5 km
Cementerio General de San Jose - 23,5 km
Tropical Bungee - 23,7 km
Los Chorros Municipal Recreative Park - 24,6 km

De nærmeste flyplassene er:
San José (SJO-Juan Santamaría int.) - 44,3 km
San José (SYQ – Tobías Bolaños int.) - 60,7 km
La Fortuna (FON-Arenal) - 81,3 km

Foretrukket flyplass for Hotel Alto Palomo er San José (SJO-Juan Santamaría int.).

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Planlegger du en event i Toro Amarillo? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 150 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten concierge-tjenester, gavebutikk/kiosk og bryllupstjenester. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Kontinental frokost er inkludert.
  • Kjæledyravgift: CRC 12000 per kjæledyr, per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 6 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over Hotel Alto Palomo

Adresse

Hotel Alto Palomo

Toro Amarillo, Costa Rica

N 10.192456 E -84.313708

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger