1 / 53

Best Western Hotel Genio

Turin, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har badekar eller dusj med regndusjhode. Rommet har telefon, samt safe og minibar. Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Her har du tilgang til blant annet et spabad, en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. På dette hotellet kan du benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Kontaktfri innsjekking er tilgjengelig.

Kart over Best Western Hotel Genio

Adresse

Best Western Hotel Genio

Torino, Italia

N 45.062134 E 7.680365

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger