1 / 23

Grotta di Rita

Turin, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har frittliggende privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys ukentlig. Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), frisørsalong og tur-/billettassistanse. Dette bed & breakfast-hotellet har dessuten salgsautomat og sykkelbutikk. Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette bed & breakfast-hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Grotta di Rita

Adresse

Grotta di Rita

Torino, Italia

N 45.095379 E 7.693913

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger