1 / 71

Ekante Bliss IHCL SeleQtions

Tirupati, India

Om hotellet

Dersom du velger Ekante Bliss IHCL SeleQtions som overnattingssted i Tirupati, vil du bo midt i smørøyet, kun en 10 minutters spasertur fra TTD Gardens og Akasaganga Teertham. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 14,6 mi (23,5 km) unna Venkateshvara-tempelet og 0,7 mi (1,2 km) unna Asthana Mandapam. Føl deg som hjemme i et av de 118 gjesterommene, som har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med hårføner og badekåper. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

TTD Gardens - 0,7 km
Akasaganga Teertham - 0,8 km
Asthana Mandapam - 0,8 km
Tumbhuru Teertham - 0,8 km
Govindaraja Swami tempel - 1,8 km
Sri Venkateswara Museum - 1,9 km
ISKCON Tirupati - 1,9 km
Sri Kapileswaraswami Temple - 2 km
Papavinasam Theertham - 2,8 km
Chandragiri Palaces and Fort - 3,2 km
NTR Stadium - 3,9 km
ISKCON Temple - 4 km
Kapila Theertham - 4,3 km
Sri Vaari Paadaalu Temple - 4,9 km
Srinivasa Mangapuram Temple - 13,9 km

Nærmeste store flyplass er Tirupati (TIR) - 14,2 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys betjent parkering inkludert på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), shoppingmuligheter og tur-/billettassistanse. Smak på internasjonale retter på Khazana, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Trenger du å slappe av litt? Ta en pause med noe godt å drikke på en av overnattingsstedets 2 barer/lounger. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.30 til kl. 10.30 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. INR 845–1250 for voksne og INR 450–750 for barn
  • Kjæledyravgift: INR 1770 per kjæledyr (varierer med lengden på oppholdet)
  • Avgift for ekstraseng: 700 INR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.30 og kl. 17.00.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Ekante Bliss IHCL SeleQtions

Adresse

Ekante Bliss IHCL SeleQtions

Tirupati, India

N 13.626097 E 79.431621

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger