1 / 76

Boutique Hotel LaSort

Alicantes omegn, Spania

Om hotellet

Velger du Boutique Hotel LaSort som ditt overnattingssted i Moraira, bor du i hjertet av byen samtidig som du har en 1 minutters kjøretur fra Moraira-slottet og 7 minutter fra Playa El Portet. Dette hotellet ved stranden ligger 4,6 mi (7,4 km) unna Cala del Moraig og 7,8 mi (12,5 km) unna Penyal d'Ifac naturpark. Føl deg som hjemme i et av de 22 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar og espressomaskin. Kablet og trådløst internett er inkludert, og underholdningen er sikret med en 44-tommers flatskjerm-TV med parabol-TV. Badene inkluderer hårføner og badekåper. Rommet har safe med plass til bærbar PC og flaskevann (inkludert), samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Moraira-slottet - 0,1 km
L'Ampolla-stranden - 0,1 km
Moraira Marina - 0,3 km
Moraira Park - 0,9 km
Playa de Les Plagetes - 1 km
Playa El Portet - 1,5 km
Playa L´Andragó - 2 km
Ifach golfklubb - 3,2 km
Cala del Llebeig - 3,4 km
Ozone Bowling - 4,1 km
Cala Baladrar - 4,3 km
Cala Advocat - 4,4 km
Cala del Moraig - 7,4 km
Cala Els Pinets - 7,4 km
Javea Golf Club - 7,7 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport mot et tilleggsgebyr. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller bli på rommet og benytt deg av dette hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Komplett frokost tilbys daglig fra kl. 08.00 til kl. 11.00 mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. EUR 15 for voksne og EUR 8 for barn
  • Tidlig innsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Sen utsjekking er mulig mot et gebyr (med forbehold om tilgjengelighet)
  • Avgift for barneseng (babyseng): 30.0 EUR per opphold
  • Avgift for ekstraseng: 75.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Boutique Hotel LaSort

Adresse

Boutique Hotel LaSort

Teulada, Spania

N 38.687328 E 0.132333

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger