1 / 79

El Relox Hotel & Spa

Tequisquiapan, Queretaro, Mexico

I Tequisquiapan (Tequisquiapan sentrum)

Om hotellet

Velger du El Relox Hotel & Spa i Tequisquiapan (Tequisquiapan sentrum) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre fra Vinedos La Redonda og Mercado de Artesanato de Tequisquiapan. Dette hotellet ligger 0,2 mi (0,3 km) unna Santa Maria kirke og 0,2 mi (0,4 km) unna La Pila park. Overnatt i et av de 99 gjesterommene, som har plasma-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har takvifte og strykejern/-brett, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Pila park - 0,1 km
Ezequiel Montes Street Market - 0,2 km
Santa Maria kirke - 0,2 km
Mercado de Artesanato de Tequisquiapan - 0,2 km
Plaza Miguel Hidalgo - 1,5 km
Alma de Agua Events - 8,4 km
El Oasis vannpark - 10,6 km
Temazcal Tonatiu Iquzayampa - 11,6 km
Termas del Rey vannpark - 11,7 km
Tequisquiapan opalgruve - 12,2 km
Vinedos La Redonda - 14,2 km
San Juanito Vitivinicola - 17,8 km
Santuario de Nuestra Señora de Guadalupe - 20,3 km
Templo del Señor del Sacro Monte - 20,6 km
TecMilenio-universitetet San Juan del Rio Campus - 20,7 km

Nærmeste store flyplass er Querétaro, Querétaro (QRO-Querétaro int.) - 36,5 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og 3 møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og treningssenter i nærheten (inkludert). Ta deg et måltid på El mirador eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg. Følgende fasiliteter er stengt på tirsdager, onsdager, torsdager, fredager og lørdager:
  • Varme kilder
  • Pris for komplett frokost: ca. MXN 170 for voksne og MXN 170 for barn

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.

Kart over El Relox Hotel & Spa

Adresse

El Relox Hotel & Spa

Tequisquiapan, Queretaro, Mexico

N 20.524303 E -99.892023

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger