1 / 100

Om hotellet

Velger du Amber Court Motel som overnattingssted i Te Anau, vil du ha 4 minutter å gå til Te Wahipounamu og 9 minutter til Luxmore Jet. Dette motellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,8 mi (1,2 km) unna Fiordland National Park Visitor Centre og 0,8 mi (1,3 km) unna Fiordland kino. Føl deg som hjemme i et av de 12 gjesterommene, som har mikrobølgeovn og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommene har safe og kaffetrakter/tekoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Te Wahipounamu - 0,3 km
Luxmore Jet - 0,7 km
Fiordland National Park Visitor Centre - 0,8 km
Fiordland kino - 1,2 km
Lake Te Anau - 1,3 km
Ivon Wilson Park - 1,3 km
Ivon Wilson naturreservat - 1,3 km
Te Anau villdyrssenter - 2,6 km
Fiordland Astronomy - 4,4 km
Te Anau Golf Course - 4,6 km
Kepler Track - 5,4 km
Lake Manapouri - 14,4 km
Lake Mistletoe - 28,9 km
Te Anau Downs Jetty - 29,8 km

Den foretrukne flyplassen for Amber Court Motel er Queenstown (ZQN-Queenstown internasjonale flyplass) - 164,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Dette motellet har dessuten piknikområde og grill. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.00 mot et tillegg. New Zealands offisielle vurdering, tildelt av Qualmark®
  • Pris for kontinental frokost: ca. NZD 20 for voksne og NZD 20 for barn
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 2 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

Kart over Amber Court Motel

Adresse

Amber Court Motel

Te Anau, New Zealand

N -45.422397 E 167.719689

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger