1 / 35

Taveuni Island Resort And Spa

Nadi, Fiji

Om hotellet

Taveuni Island Resort And Spa ligger beleilig til i Taveuni Island øst. Dersom du bor her er du på stranden samtidig som du ikke er mer enn 13 mi (20,8 km) fra Bouma-fossen park. Dette resort-hotellet med eksklusive fasiliteter ligger i samme region som Matangi havn og Matangi Beach. Føl deg som hjemme i et av de 12 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har minibar. Rommene har egen balkong eller terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, hårføner og badekåper. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Datolinje-skiltet - 17,9 km
Wairiki misjonsstasjonmuseum - 18,4 km
Bouma-fossen park - 20,8 km
Bouma National Heritage Park - 25,7 km
Lavena Coastal Walk - 26,1 km

Den foretrukne flyplassen for Taveuni Island Resort And Spa er Taveuni (TVU-Matei) - 1 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtigutsjekking, renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Gjestene tilbys buss til og fra flyplassen døgnet rundt uten ekstra kostnad . Skjem bort deg selv med et besøk på stedets spa. Dette resort-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Ta deg noe å spise i denne resortens restaurant, hvor du kan spise utendørs med utsikt over havet. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn 11 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Taveuni Island Resort And Spa

Adresse

Taveuni Island Resort And Spa

Taveuni Island øst, Fiji

N -16.693548 E -179.887051

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger