1 / 50

Whakaipo Lodge

Om hotellet

Velger du Whakaipo Lodge i Taupo (Acacia Bay) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre fra Lake Taupo og Barbary. Dette bed & breakfast-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger 6,7 mi (10,7 km) unna Taupo i-SITE Visitor Information Centre og 6,7 mi (10,8 km) unna Keswick museum og kunstgalleri. Føl deg som hjemme i et av de 2 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap og iPod-dokkingstasjon. Rommene har egen møblert terrasse. Underholdningen er sikret med en LED-TV og en DVD-spiller, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og badekåper. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lake Taupo - 9,4 km
Taupo i-SITE Visitor Information Centre - 10,7 km
Barbary - 10,8 km
Keswick museum og kunstgalleri - 10,8 km
Waikato River - 10,9 km
Spa Thermal Park - 11,7 km
A.C. Baths - 12,5 km
Golf Club Taupo - 12,9 km
Maori Carvings - 13,2 km
Huka Falls - 14,1 km
Waipahihi Botanical Gardens - 14,3 km
Craters of the Moon (termisk område) - 14,5 km
Wairakei International Golf Course - 14,7 km
Taupo varme kilder - 14,9 km
Rock`n Ropes - 16,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Taupo (TUO) - 23,4 km
Auckland (AKL-Auckland internasjonale flyplass) - 269,6 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten sykkelutleie. Dette bed & breakfast-hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), peis i lobbyen og tur-/billettassistanse. På Whakaipo Lodge kan du spise et bedre måltid i restauranten. Spis godt og møt andre gjester. Her tilbys alle gjester mottakelse (inkludert). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert. Dette overnattingsstedet er ikke rangert av Qualmark®. Av hensyn til våre kunder tilbyr vi en rangering basert på vårt eget rangeringssystem.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 40 NZD (én vei)
  • Ved bruk av kredittkort må du betale et gebyr på 2 prosent

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Whakaipo Lodge

Adresse

Whakaipo Lodge

Taupo, New Zealand

N -38.68801 E 175.98352

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger