1 / 72

Om hotellet

I Tamworth ligger Drayton Manor Hotel plassert i landlige omgivelser og 1 minutter unna Drayton Manor Theme Park (fornøyelsespark) og 6 minutter unna Middleton Lakes med bil. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 13,2 mi (21,2 km) unna National Exhibition Centre og 16,7 mi (26,9 km) unna Bullring Shopping Centre (kjøpesenter). Føl deg som hjemme i et av de 148 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og LCD-TV. Rommet har seng med Select Comfort-madrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommet har telefon, samt safe med plass til bærbar PC og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Drayton Manor Theme Park (fornøyelsespark) - 0,3 km
Kingsbury Water Park - 3,6 km
The Snow Dome - 3,9 km
Middleton Lakes - 3,9 km
Tamworth Castle - 3,9 km
Middleton Hall - 5,6 km
Belfry golfklubb - 7,9 km
Sutton Park - 12,3 km
Sutton Coldfield kjøpesenter - 12,9 km
The Old Guildhall Prison Cells - 14,6 km
Little Aston Golf Club - 14,7 km
Boldmere Golf Club - 14,7 km
Lichfield Cathedral - 14,8 km
Castle Vale Central Park - 14,8 km
Curborough Antiques & Crafts Centre - 15,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Birmingham flyplass (BHX) - 22,1 km
Coventry (CVT) - 46,7 km
East Midlands flyplass (EMA) - 44,2 km

Foretrukket flyplass for Drayton Manor Hotel er Birmingham flyplass (BHX).

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hotellet har dessuten concierge-tjenester, et spillrom og bryllupstjenester. Ta deg noe å spise på Parklands Restaurant, en av dette hotellets 3 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 3 barer/lounger. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitEngland, som er Englands nasjonale turistkontor.
  • Pris for selvbetjent parkering: 6.00 GBP per natt
  • Gebyr ved sen utsjekking: GBP 20.00 (med forbehold om tilgjengelighet)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Drayton Manor Hotel

Adresse

Drayton Manor Hotel

Tamworth, England, Storbritannia

N 52.60917 E -1.713423

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger