1 / 38

Caol Ishka Hotel

Om hotellet

Når du har Caol Ishka Hotel i Syracuse som overnattingssted, bor du nær golfbanen, kun 15 minutter å kjøre fra Lungomare di Ortigia og Arenella-stranden. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 8,3 mi (13,4 km) unna Fontane Bianche-stranden og 0,3 mi (0,4 km) unna Ionian Sea. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene, som også har minibar og DVD-spiller. Rommene har egen møblert balkong eller terrasse. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med digital-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert) og bideer. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Ionian Sea - 1,2 km
Ginnasio Romano - 2,1 km
Syracuse Forum-ruinene - 2,6 km
Technopark Archimedes - 3 km
Legendary Fountains - 3,1 km
Ciane-elven og Saline naturreservat - 3,1 km
Neapolis arkeologiske park - 3,2 km
Santa Lucia Bridge - 3,2 km
Det greske teateret i Syracuse - 3,3 km
Madonna delle Lacrime - 3,3 km
Hieron II-alteret - 3,3 km
Syracuse romerske amfiteater - 3,3 km
Antico Mercato - 3,3 km
San Nicolo dei Cordari - 3,4 km
Porto Piccolo - 3,4 km

Den foretrukne flyplassen for Caol Ishka Hotel er Catania (CTA-Fontanarossa) - 62 km

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel og henting på togstasjonen mot et tillegg. Du tilbys blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokost er inkludert.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 5.00 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 80 EUR (tur-retur)
  • Avgift for ekstraseng: 30.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Alle gjester, inklusive barn, må være til stede ved innsjekking og vise frem pass eller myndighetsutstedt ID med bilde .
  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 5000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Caol Ishka Hotel

Adresse

Caol Ishka Hotel

Syracuse, Italia

N 37.056038 E 15.264263

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger