1 / 47

Holiday Inn Express Swindon - West, an IHG Hotel

Swindon, Storbritannien

Om hotellet

I Swindon ligger Holiday Inn Express Swindon - West, an IHG Hotel beleilig til i forretningsområdet, bare 3 minutter å kjøre fra Lydiard Park og 5 minutter fra Swindon merkevareutsalg. Dette hotellet ligger 3,8 mi (6,2 km) unna Great Western Railway-museet og 4 mi (6,4 km) unna Swindon Arts Centre. Føl deg som hjemme i et av de 121 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Studley Grange Garden and Leisure Park - 1,6 km
Lydiard Park - 2,3 km
Laserquest Swindon - 2,7 km
Jungle Parc - 3,7 km
Wilts & Berks Canal - 4 km
Jubilee Lake - 4,3 km
Royal British Legion Remembrance Garden - 4,3 km
Royal Wootton Bassett Old Town Hall - 4,6 km
Royal Wootton Bassett Methodist Church - 4,7 km
Swindon merkevareutsalg - 4,9 km
Heelis - 5 km
ATBShop Skate Warehouse - 5,7 km
Great Western Railway-museet - 6,2 km
Swindon Arts Centre - 6,4 km
Wyvern Theatre - 6,4 km

De nærmeste flyplassene er:
Oxford (OXF) - 66,8 km
Bristol internasjonale flyplass (BRS) - 71 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 4 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), TV i fellesområdet og salgsautomat. Som gjest på Holiday Inn Express Swindon - West, an IHG Hotel kan du innta et måltid i restauranten eller stikke innom snackbaren/delikatesseforretningen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.00 til kl. 09.30.
  • Kjæledyravgift: GBP 25 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner (gebyrer gjelder, og du finner disse i delen om gebyrer). Gjestene kan forhøre seg om det å ta med kjæledyr, ved å kontakte hotellet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Holiday Inn Express Swindon - West, an IHG Hotel

Adresse

Holiday Inn Express Swindon - West, an IHG Hotel

Swindon, England, Storbritannia

N 51.54512 E -1.849421

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger