1 / 63

Ulvsby Herrgård

Sunne, Sverige

Om hotellet

I Sunne ligger Ulvsby Herrgård beleilig til ved en innsjø, bare 5 minutter å kjøre fra Rottneros Park og 8 minutter fra Västanå teater. Dette hotellet ved stranden ligger 8,1 mi (13,1 km) unna Ski Sunne og 8,7 mi (13,9 km) unna Tossebergsklätten. Overnatt i et av de 36 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Rommene har egen terrasse. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene har dusj og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Rottneros Park - 4,1 km
Sundsbergs Gård - 4,1 km
Sunne Waterpark - 5,5 km
Sunne golfklubb - 7,1 km
Västanå teater - 7,7 km
Rottneros park - 8,3 km
Ski Sunne - 13,1 km
Tossebergsklätten - 13,9 km
Mårbacka - 14,4 km
Alma Löv Museum of Art - 22,1 km
Rokkmakkstugan Ängen - 31,8 km
Torsby historiske område - 32,2 km
Torsby kirke - 32,7 km
Torsby Skidtunnel & Sportcenter - 33,3 km
Ritamäki Finngård - 33,4 km

Den foretrukne flyplassen for Ulvsby Herrgård er Karlstad (KSD) - 57,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, et flerspråklig personale og bagasjeoppbevaring. Planlegger du en event i Sunne? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 250 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en badstue og sykkelutleie. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), skioppbevaring og bryllupstjenester. Kom og spis lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, The Restaurant, eller bli på rommet og benytt deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert.
  • Kjæledyravgift: SEK 200 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Golf må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er ikke sikkert at frokost er inkludert for barn.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Ulvsby Herrgård

Adresse

Ulvsby Herrgård

Sunne, Sverige

N 59.86597 E 13.13637

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger