1 / 36

Om hotellet

Når du har The Inn at Kippen i Stirling som overnattingssted, bor du i gamlebyen, kun 15 minutter å kjøre fra Blair Drummond Safari Park og Stirling Castle (slott). Dette gjestgiveriet ligger 10,7 mi (17,2 km) unna Loch Lomond and The Trossachs nasjonalpark og 3,8 mi (6 km) unna Flanders Moss National Nature Reserve. Overnatt i et av de 4 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj. Rommene har kaffetrakter/tekoker og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Flanders Moss National Nature Reserve - 6 km
Provost Park - 7,2 km
Gargunnock House Gardens - 8,7 km
Loch Logan - 8,9 km
Blair Drummond Safari Park - 11 km
Briarlands Farm - 12,2 km
Deanston Distillery - 13 km
Inchmahome kloster - 13,3 km
Doune Ponds - 13,6 km
Doune Castle (slott) - 14,2 km
Nick Nairn Cook School - 14,4 km
Smith Art Gallery and Museum (kunstgalleri) - 14,7 km
Stirling Golf Club - 14,7 km
Art4you Scotland - 15 km
Museum of the Argyll & Sutherland Highlanders - 15,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Glasgow internasjonale flyplass (GLA) - 74,8 km
Edinburgh flyplass (EDI) - 66,3 km
Glasgow (PIK-Prestwick) - 93,6 km

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette gjestgiveriet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Ferdiglaget frokost (inkludert) serveres i hverdagene fra kl. 08.30 til kl. 10.00. Dette overnattingsstedet har fått sin offisielle stjernerangering av VisitScotland, som er Skottlands nasjonale turistnemnd.
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 GBP per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom. Gjestene kan be om å få et av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over The Inn at Kippen

Adresse

The Inn at Kippen

Stirling, Skottland, Storbritannia

N 56.127271 E -4.172163

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger