1 / 25

Om hotellet

Hotel 24 South ligger i sentrum av Staunton. Med et opphold her vil du ha mindre enn 15 minutter å kjøre til George Washington nasjonalskog og R.R. Smith Center for History & Art. Dette hotellet med historisk profil ligger 0,2 mi (0,3 km) unna All's Well Massage Studio og 0,2 mi (0,3 km) unna The Camera Heritage Museum. Føl deg som hjemme i et av de 124 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med toalettartikler (inkludert) og hårføner. Rommet har telefon, samt kaffetrakter/tekoker og strykejern/-brett. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

American Shakespeare Center - 0,1 km
R.R. Smith Center for History & Art - 0,2 km
Mary Baldwin College - 0,3 km
All's Well Massage Studio - 0,3 km
The Camera Heritage Museum - 0,3 km
Woodrow Wilson presidentbibliotek - 0,4 km
Trinity Episcopal kirke - 0,4 km
Ox-Eye Vineyards - 0,5 km
Wilsons park - 1 km
Staunton Public Library - 1,2 km
Gypsy Hill Park - 1,7 km
Montgomery Hall Park - 2,1 km
Beverley Cigar Store - 3 km
Betsy Bell Park - 3,2 km
Frontier Culture Museum - 4,5 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel 24 South er Weyers Cave, Virginia (SHD-Shenandoah Valley regionale flyplass) - 23,1 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), et døgnåpent forretningssenter og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i Staunton? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 743 kvadratmeter, blant annet konferansesenter og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Nyt rekreasjonsfasiliteter som et innendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og gavebutikk/kiosk. Kom og spis middag i dette hotellets baren/loungen, The 1924 Lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Kontinental frokost tilbys i helgene mot et tillegg. Følgende fasiliteter er stengt på søndager, mandager, tirsdager, onsdager og torsdager:
  • Bar/lounge
  • Pris for kontinental frokost: ca. USD 15.00 for voksne og USD 7.50 for barn
  • Pris for selvbetjent parkering: 7.50 USD per natt (ubegrenset antall inn- og utkjøringer)
  • Kjæledyravgift: USD 50.00 per overnattingsenhet, per opphold (maks. USD 50.00 per opphold)
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 USD per opphold

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer). Gjestene kan be om å få en av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Hotel 24 South

Adresse

Hotel 24 South

Staunton, Virginia, USA

N 38.148553 E -79.070336

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger