1 / 27

Staffanstorps Gästis Hotell

Malmø, Sverige

Om hotellet

Når du har Staffanstorps Gästis Hotell som overnattingssted når du skal til Staffanstorp, vil du bare være en 10 minutters kjøretur unna Dalby Heligkors Kyrka og Dalby Söderskogs nationalpark. Dette hotellet ligger 12,9 mi (20,8 km) unna Emporia og 5 mi (8,1 km) unna Lund bypark. Føl deg som hjemme i et av de 29 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og blendingsgardiner/gardiner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Lund bypark - 8,1 km
Drottens Arkeologiska Museum - 8,9 km
Fossilparken - 9,1 km
Dalby Heligkors Kyrka - 9,4 km
Lund botaniske hage - 9,5 km
Kulturen - 10,2 km
Apoteket Svanen - 10,3 km
Lund domkyrka - 10,3 km
Museum of Sketches - 10,4 km
Skissernas museum - 10,4 km
Vattenhallen Science Center LTH - 10,4 km
Hökeriet - 10,5 km
University Building - 10,6 km
Universitetet i Lund - 10,7 km
Dalby Söderskogs nationalpark - 10,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Malmö (MMX-Sturup) - 18 km
Kastrup lufthavn (CPH) - 47,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et døgnåpent helsestudio og kan nyte utsikten fra en takterrasse. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), tur-/billettassistanse og sykkelparkering. Spis deg god og mett på lokale og internasjonale retter på Gästgivaregården, en av dette hotellets 2 restauranter. Koble av med noe godt å drikke i en av stedets 2 barer/lounger. Kontinental frokost (inkludert) serveres i hverdagene fra kl. 06.30 til kl. 08.30. De følgende fasilitetene er sesongmessig stengt hvert år. De vil være stengt fra 1. juli til 9. august:
  • Ett av spisestedene
  • Avgift for barneseng (babyseng): 200.0 SEK per natt
  • Avgift for ekstraseng: 600.0 SEK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Staffanstorps Gästis Hotell

Adresse

Staffanstorps Gästis Hotell

Staffanstorp, Sverige

N 55.641088 E 13.214811

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger