1 / 30

Om hotellet

Velger du La Fregate Hotel i St. Peter Port som overnattingssted, bor du ved havet, mindre enn 10 minutters gange fra Guernsey havn og Guernsey museum og kunstgalleri. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 0,5 mi (0,7 km) unna Candie-hagene og 0,5 mi (0,9 km) unna The Guernsey Tapestry. Føl deg som hjemme i et av de 22 gjesterommene, som er individuelt innredet og utstyrt med iPod-dokkingstasjon og DVD-spiller. Rommet har seng med memory foam-madrass. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med flatskjerm-TV. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Guernsey museum og kunstgalleri - 0,5 km
Candie-hagene - 0,6 km
Guernsey havn - 0,7 km
The Guernsey Tapestry - 0,7 km
The Gallery - 1,2 km
Hauteville House - 1,3 km
Castle Cornet - 1,8 km
Sausmarez Manor - 3,4 km
Saumarez Park - 4 km
German Underground Hospital - 4,5 km
Little Chapel - 4,9 km
The Royal Guernsey Golf Club - 5 km
Icart Point - 5,5 km
Saints Bay strand - 5,7 km
Fort Pembroke - 6,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Guernsey (GCI) - 7,4 km
Alderney (ACI) - 49,6 km
Jersey (JER) - 59 km

Foretrukket flyplass for La Fregate Hotel er Guernsey (GCI).

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og bagasjeoppbevaring. Dette hotellet tilbyr møte- og konferanselokaler som konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Smak på lokale retter på La Fregate, en sjømatrestaurant med en bar/lounge og utsikt over havet. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 09.30.
  • Avgift for ekstraseng: 25.0 GBP per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 2 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over La Fregate Hotel

Adresse

La Fregate Hotel

St. Peter Port, Kanaløyene, Storbritannia

N 49.459456 E -2.537048

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger