1 / 31

Rabot Hotel from Hotel Chocolat

Sufrière, Saint Lucia

Om hotellet

Har du Rabot Hotel from Hotel Chocolat i Soufriere som overnattingssted, er du nær stranden og kun 1 minutters gange fra Windwardøyene og 7 minutter unna Diamond Falls til fots. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 3,6 mi (5,7 km) unna Anse Chastanet strand og 5,7 mi (9,2 km) unna Gros Piton. Føl deg som hjemme i et av de 25 gjesterommene, som også har kjøleskap og minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har safe og separat sitteområde, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Windwardøyene - 0,1 km
Diamond Falls - 0,6 km
Toraille Waterfall - 1,5 km
Aqua Dulce Trail - 2,1 km
French Wall Trail - 2,1 km
Church of the Assumption - 2,8 km
Zaka Art Cafe - 2,9 km
Soufriere Estate Diamond Botanical Gardens - 3,4 km
Mamiku hage - 4 km
Pitons Management Area - 4,2 km
Royal Saint Lucia Turf Club - 4,6 km
Morne Coubaril gård - 4,7 km
Skilpadderevet - 5,6 km
Anse Chastanet strand - 5,7 km
Anse Mamin-stranden - 5,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Vieux Fort (UVF-Hewanorra internasjonale flyplass) - 33,1 km
Castries (SLU-George F. L. Charles) - 47 km

Foretrukket flyplass for Rabot Hotel from Hotel Chocolat er Castries (SLU-George F. L. Charles).

Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og vestibyle. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Ta deg noe å spise på Rabot Restaurant, en restaurant hvor du kan spise utendørs med utsikt over bassenget. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Ferdiglaget frokost er inkludert.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: XCD 16.20 per person, per natt for voksne, XCD 8.10, per natt for gjester som er mellom 12–17 år. Avgiften gjelder ikke barn under 12 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport: XCD 220 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn 18 år og yngre er ikke tillatt på dette overnattingsstedet.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Rabot Hotel from Hotel Chocolat

Adresse

Rabot Hotel from Hotel Chocolat

Soufriere, St. Lucia

N 13.8569 E -61.0359

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger