1 / 48

Clarion Collection Hotel Majoren

Skövde, Sverige

Om hotellet

Clarion Collection Hotel Majoren ligger i hjertet av Skövde med Skövde kulturhus like rundt hjørnet og 4 minutters gange fra Skovde universitet. Dette hotellet ligger 12,8 mi (20,6 km) unna Skara Sommarland og 0,5 mi (0,8 km) unna Boulognerskogen. Føl deg som hjemme i et av de 58 gjesterommene, som har minibar. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (mot betaling) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Badene har dusj og hårføner. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Skövde kulturhus - 0,2 km
Skovde universitet - 0,3 km
Hertig Johans torg - 0,4 km
VasaPorten - 0,5 km
Boulognerskogen - 0,5 km
Arena Skövde - 0,8 km
Stellas Lekland - 3,8 km
Skövde Golfklubb - 4,2 km
Varnhems kloster - 14,4 km
Axevalla travbane - 19,5 km
Skara Sommarland - 20,6 km
Lake Hornborga Nature Reserve - 23,2 km
Loppis Tidan - 25,3 km
Jula Adventure minigolf - 25,4 km
Lofwings Atelje och Konstcafe - 25,6 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Nyt rekreasjonsfasiliteter som en badstue og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Som gjest på Clarion Collection Hotel Majoren kan du spise et bedre måltid på Matsalen. Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig.
  • Kjæledyravgift: SEK 300 per overnattingsenhet, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for barneseng (babyseng): 100.0 SEK per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Opptil 2 barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Clarion Collection Hotel Majoren

Adresse

Clarion Collection Hotel Majoren

Skövde, Sverige

N 58.39075 E 13.84997

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger