1 / 22

Apart Kalonis Hotel

Skopje, Makedonia

I Skopje (Centar)

Om hotellet

Med Apart Kalonis Hotel i Skopje (Centar) som ditt overnattingssted, vil du ha mindre enn 15 minutter å gå til Gradski Trgovski Centar og Warrior on a Horse. Dette hotellet ligger 0,8 mi (1,3 km) unna Čifte Amam og 1 mi (1,5 km) unna Makedonia-porten. Føl deg som hjemme i et av de 15 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med dusj, toalettartikler (inkludert) og hårføner. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Gradski Trgovski Centar - 0,9 km
Warrior on a Horse - 1,2 km
Assembly of North Macedonia - 1,2 km
Makedonia-porten - 1,2 km
Steinbroen - 1,3 km
Daut Pasa bad - 1,3 km
City Art Gallery - 1,3 km
Feudal Tower - 1,3 km
Makedonia-plassen - 1,3 km
Čifte Amam - 1,3 km
Sveti Dimitrija - 1,3 km
Čifte Hammam - 1,3 km
Gammelbasaren - 1,4 km
Museum for den makedonske kampen - 1,4 km
Tomb & Museum of Goce Delčev - 1,4 km

Nærmeste store flyplass er Skopje (SKP-Aleksander den store) - 23,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Du tilbys blant annet sykkelutleie og wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen. På dette hotellet tilbys det også romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 20 EUR (én vei)
  • Kjæledyravgift: EUR 7 per kjæledyr, per natt
  • Avgift for ekstraseng: 10.0 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Ett barn som er 4 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).

Kart over Apart Kalonis Hotel

Adresse

Apart Kalonis Hotel

Skopje, Makedonia

N 41.9941 E 21.44488

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger