1 / 18

Akalia Resort Hotel

Antalya, Tyrkia

Om hotellet

Når du har Akalia Resort Hotel i Manavgat som overnattingssted, bor du i gamlebyen, kun 5 minutter å kjøre fra Side vestlige strand og Side havn. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 5,2 mi (8,4 km) unna Manavgat-fossen og 8,9 mi (14,4 km) unna Vannpark. Føl deg som hjemme i et av de 100 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (mot betaling) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og hårføner. Rommene har flaskevann (inkludert) og barnepass på rommet (mot et tillegg), og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sulton Hamam Side - 1,3 km
De romerske ruinene i Side - 1,3 km
Side vestlige strand - 1,4 km
Side museum - 1,9 km
Side Agora - 2 km
Side østlige strand - 2 km
Temple of Tyche - 2 km
Side teater - 2 km
Nova kjøpesenter - 2,2 km
Side havn - 2,5 km
Apollo og Athenes tempel - 2,6 km
Kiralama SUP - 3,9 km
Antalya Buyuksehir Belediye Tiyatrosu - 7 km
Manavgat-fossen - 8,4 km
Genel plaj - 8,5 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Sol deg på den private stranden eller nyt et av stedets andre rekreasjonsfasiliteter, som en vannsklie og et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Ta deg et måltid i restauranten eller noe lett å bite i på kafeen på dette hotellet. Besøk en bar/lounge eller en strandbar og slapp av med din favorittdrink.
  • Avgift for wi-fi på rommet: EUR 3 per dag (prisene kan variere)
  • Felles kveldsmåltid: EUR 1

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra 01. mai til 31. oktober.
  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 08.00 og kl. 19.30.
  • Spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Akalia Resort Hotel

Adresse

Akalia Resort Hotel

Side, Tyrkia

N 36.777855 E 31.403992

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger