1 / 36

Shiretoko Village

Isole Eolie, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og badekåper. Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Gjester har tilgang til blant annet bagasjeoppbevaring, vaskeritjenester og vanndispenser. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som varme kilder og et spabad. Dette ryokanet tilbyr også wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. På Shiretoko Village kan du spise et bedre måltid i restauranten.

  • Privat bad/onsen må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette ryokanet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Shiretoko Village

Adresse

Shiretoko Village

Shari, Japan

N 44.0627 E 144.998009

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger