1 / 100

Shiretoko Daiichi Hotel

Isole Eolie, Italia

Om hotellet

Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert) og tøfler. Rommene har safe og skrivebord, og rengjøring tilbys daglig. Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon, bagasjeoppbevaring og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Skjem bort deg selv på stedets spa, som tilbyr massasjer. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til varme kilder, en vannsklie og en badstue. Dette hotellet har dessuten wi-fi (inkludert), et spillrom og gavebutikk/kiosk. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

  • Privat bad/onsen må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Shiretoko Daiichi Hotel

Adresse

Shiretoko Daiichi Hotel

Shari, Japan

N 44.070163 E 145.004159

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger