1 / 100

Seven Secrets by Hanging Gardens

Lombok, Indonesia

Om hotellet

I Senggigi ligger Seven Secrets by Hanging Gardens beleilig til på strandpromenaden, bare 4 minutter å kjøre fra Nipah-stranden og 14 minutter fra Senggigi kunstmarked. Dette resort-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 7,5 mi (12,1 km) unna Senggigi strand og 7,9 mi (12,8 km) unna Bangsal havn. Skjem bort deg selv og bo på et av de 24 gjesterommene, som er individuelt dekorert, og som er utstyrt med privat spabad ute. Sengen har Select Comfort-madrass og sengetøy i egyptisk bomull. Rommene har egen møblert balkong. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med separat badekar og dusj, et boblebad og regndusjhode. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Nipah-stranden - 0,8 km
Pantai Pandanan - 1,9 km
Autore perlefarm og utstillingslokale - 7,2 km
Pantai Mangsit - 8,8 km
Pantai Kerandangan II - 9,8 km
Pusuk Mountain - 11,9 km
Senggigi strand - 12,1 km
Senggigi kunstmarked - 12,5 km
Bangsal havn - 12,8 km
Det offentlige havne- og billettkontoret - 12,9 km
Pura Batu Bolong - 14,8 km
Sire Beach golfklubb - 17,1 km
Sira Beach - 17,5 km
Zone Spa - 17,7 km
Museum Negeri Nusa Tenggara Barat - 25 km

Nærmeste store flyplass er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 73,3 km

Gjester har tilgang til blant annet renseri-/vaskeritjenester, en døgnåpen resepsjon og et flerspråklig personale. Planlegger du en event i Senggigi? Som en av denne resorten sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 210 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys transport fra flyplassen til hotellet døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet 3 spabad og et helsestudio. Dette resort-hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Ta deg noe å spise på L'angelo Bianco, en av denne resortens 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en strandbar, en bassengbar og 3 barer/lounger hvor du kan slappe av med noe forfriskende å drikke. Komplett frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 11.00.
  • Avgift for flyplasstransport: IDR 1062000 per kjøretøy (maks antall passasjerer: 4)
  • Avgift for ekstraseng: 1500000.0 IDR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 06.00 og kl. 19.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne resorten før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Seven Secrets by Hanging Gardens

Adresse

Seven Secrets by Hanging Gardens

Senggigi, Indonesia

N -8.42809 E 116.0475

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger