1 / 100

Selong Selo Resort and Residences

Om hotellet

Dersom du velger Selong Selo Resort and Residences når du skal besøke Selong Belanak, bor du ved havet og en 13 minutters kjøretur unna Selong Belanak Beach. Denne villaen med luksuriøse fasiliteter ligger 5,6 mi (9,1 km) unna Mawi-stranden og 6 mi (9,7 km) unna Lancing Beach. Føl deg som hjemme i et av de 3 gjesterommene, som er individuelt dekorert og utstyrt med minibar og LED-TV. Underholdningen er sikret med en flatskjerm-TV med digital-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Badene har kombinert dusj/badekar, toalettartikler (inkludert), og hårføner. Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Selong Belanak Beach - 3,6 km
Mawi-stranden - 9,1 km
Lancing Beach - 9,7 km
Mawun Beach - 13,7 km
Air Guling - 17,5 km
Mawun beach - 18,2 km
Kuta strand - 22,4 km
Lembar havn - 22,9 km
Buwun Mas-bakkene - 23,8 km
Makam Nyato - 24 km
Pantai Seger - 25 km
Mandalika International Street Circuit - 26,9 km
Serenting og Torok Bare strand - 27,1 km
Seger Beach - 27,2 km
Gili Kedis - 31,9 km

Den foretrukne flyplassen for Selong Selo Resort and Residences er Lombok (LOP-Lombok internasjonale) - 33,5 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport på forespørsel, mot et tillegg, og betjent parkering inkludert er tilgjengelig i nærheten. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Liker du fritidsaktiviteter, har du her blant annet tilgang til et utendørsbasseng og et døgnåpent treningssenter. Denne villaen har dessuten wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Med den kostnadsfrie bussen er det enkelt å komme seg til stranden. Smak på lokale og internasjonale retter på Aura, en restaurant ved bassenget hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over bassenget og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.30.
  • Avgift for flyplasstransport: IDR 450000 per kjøretøy (én vei, maks antall passasjerer: 4)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte denne villaen før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Selong Selo Resort and Residences

Adresse

Selong Selo Resort and Residences

Selong Belanak, Indonesia

N -8.84319 E 116.16311

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger