1 / 88

Om hotellet

Bayside ligger i sentrum av Scharbeutz. Med et opphold her vil du være en 10 minutters kjøretur unna Hansapark og Strand Scharbeutz. Dette hotellet med eksklusive fasiliteter ligger 11,7 mi (18,8 km) unna Travemuende fergehavn og 1,3 mi (2,1 km) unna Strand Haffkrug. Føl deg som hjemme i et av de 133 gjesterommene, som har minibar og Flatskjerm-TV. Rommene har egen møblert balkong. Underholdningen er sikret med digital-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Strand Scharbeutz - 0,2 km
Hundestrand - 1,9 km
Timmendorfer Strand - 2,1 km
Strand Haffkrug - 2,1 km
Ostsee Therme Scharbeutz - 2,3 km
Hundestrand - 2,6 km
Strand Sierksdorf - 2,9 km
Strandgrün Golf & Spa Resort Timmendorfer Strand - 3,7 km
SEA LIFE Timmendorfer Strand - 3,8 km
Museum für Regionalgeschichte - 6,8 km
Hansapark - 8,6 km
Niendorf fuglepark - 8,6 km
Niendorf Strand - 8,7 km
Hundestrand / Naturstrand - 9,6 km
Karls Adventure Village - Warnsdorf - 12,3 km

De nærmeste flyplassene er:
Lübeck (LBC) - 43,8 km
Hamburg flyplass (HAM) - 90,5 km

Foretrukket flyplass for Bayside er Hamburg flyplass (HAM).

Gjester har tilgang til blant annet en PC-stasjon, renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Planlegger du en event i Scharbeutz? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 700 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger, og ansiktsbehandlinger. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som en nattklubb, et innendørsbasseng og en badstue. Dette hotellet har dessuten barnepass (mot betaling), et spillrom og frisørsalong. Smak på tyske retter på COAST, en av dette hotellets 2 restauranter, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Du kan også få noe lett å bite i på kafeen. Stedet har en bassengbar samt 2 barer/lounger hvor du kan koble av med noe godt å drikke. Hotelstars Union står bak den offisielle stjernerangeringen av overnattingsstedene i Tyskland. Dette overnattingsstedet er rangert med 4 stars, vist som 4-stjerners på denne siden.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter i Scharbeutz pålegger en avgift. Denne justeres etter sesongen og vil ikke nødvendigvis påløpe året rundt. Kontakt overnattingsstedet ved hjelp av informasjonen som finnes i bekreftelsen du mottar etter bestilling, dersom du har spørsmål.
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 1 november til 14 mars: EUR 0.50 per person, per natt
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 15 mars til 14 mai: EUR 1.50 per person, per natt
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 15 mai til 14 september: EUR 2.80 per person, per natt
  • Lokale myndigheter pålegger en avgift. Fra 15 september til 31 oktober: EUR 1.50 per person, per natt

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for selvbetjent parkering: 15 EUR per dag
  • Avgift for barneseng (babyseng): 12.00 EUR per dag
  • Avgift for ekstraseng: 12.00 EUR per dag

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.00 og kl. 22.00.
  • Massasjetjenester og spabehandlinger må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Opptil 2 barn som er 3 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng), men det kan ikke garanteres at frokost er inkludert.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

Kart over Bayside

Adresse

Bayside

Scharbeutz, Tyskland

N 54.02827 E 10.75672

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger