1 / 43

Orchard Lodge & Wolds Restaurant

York, Storbritannien

Om hotellet

Med fin beliggenhet i Scarborough er Orchard Lodge & Wolds Restaurant kun en 15 minutters kjøretur fra Ganton golfklubb og Stephen Joseph-teatret. Dette bed & breakfast-hotellet med luksuriøse fasiliteter ligger kun 6 mi (9,6 km) unna Filey strand og 6,7 mi (10,8 km) unna Oliver's Mount Racing. Overnatt i et av de 6 gjesterommene, som har smart-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med digital-TV. Badene har dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommene har separat sitteområde og vannkoker, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Flixton Wildlife Reserve - 0,3 km
The Yorkshire Wolds Gallery - 1,9 km
Bayley Gardens - 6,3 km
Ganton golfklubb - 6,7 km
Hunmanby Hall Golf & Leisure - 6,7 km
Ganton Hall - 6,9 km
Scarborough Indoor Karting - 7,3 km
Spirit of Yorkshire - 7,7 km
Cayton Sands - 7,9 km
Wolds Way golfklubb - 7,9 km
Wolds Way Golf Course - 8,2 km
Lebberston golfklubb - 8,6 km
Filey Bird Garden and Animal Park - 9,5 km
Yorkshire Moors - 9,6 km
Filey strand - 9,6 km

Nærmeste store flyplass er Leeds (LBA-Leeds Bradford) - 111,7 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Nyt utsikten fra en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert) og felles oppholdsrom. Dette bed & breakfast-hotellet har dessuten tur-/billettassistanse, piknikområde og vestibyle. På Orchard Lodge & Wolds Restaurant kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Komplett frokost er inkludert.
  • Kjæledyravgift: GBP 15.00 per kjæledyr, per opphold
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Dette overnattingsstedets grunnregel er å avvise enkelte bestillinger for gruppebegivenheter eller fester, inkludert utdrikningslag.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen (gebyrer gjelder, og disse finner du i delen om gebyrer).

Kart over Orchard Lodge & Wolds Restaurant

Adresse

Orchard Lodge & Wolds Restaurant

Scarborough, England, Storbritannia

N 54.202402 E -0.406588

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger