1 / 26

Nakatono Hotel

Om hotellet

Nakatono Hotel i Sapporo (Sapporo bysentrum) ligger kun 4 minutter å gå fra Tanukikoji shoppinggate og 5 minutter til fots fra Odori-parken. Dette hotellet ligger 0,6 mi (0,9 km) unna Sapporo klokketårn og 0,6 mi (0,9 km) unna Sapporo TV-tårn. Føl deg som hjemme i et av de 40 gjesterommene, som har kjøleskap og LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med parabol-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, dype avslapningsbadekar og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og rengjøring tilbys daglig. strykejern/-brett kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Tanukikoji shoppinggate - 0,3 km
Odori-parken - 0,5 km
Odori Bisse - 0,5 km
Hokkaido Ainu senter - 0,6 km
Den gamle regjeringskontorbygningen på Hokkaido - 0,7 km
Susukino-gaten - 0,7 km
Sapporo bymuseum - 0,9 km
Sapporo klokketårn - 0,9 km
Soseigawa-parken - 0,9 km
Sapporo TV-tårn - 0,9 km
Nitori kulturhall - 0,9 km
Ramen Yokocho - 1 km
Sapporo Education Community Center - 1,1 km
Nijo-markedet - 1,1 km
Hokkaido Shiki teater - 1,2 km

De nærmeste flyplassene er:
Sapporo (OKD-Okadama) - 9,1 km
New Chitose flyplass (CTS) - 49,5 km

Foretrukket flyplass for Nakatono Hotel er New Chitose flyplass (CTS).

Gjester har tilgang til blant annet en døgnåpen resepsjon og vaskeritjenester. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Du tilbys blant annet et spabad og wi-fi (inkludert). På Nakatono Hotel kan du spise et bedre måltid i restauranten. Komplett frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for komplett frokost: ca. JPY 700–1600 per person
  • Pris for selvbetjent parkering: 1200 JPY per natt
  • Avgift for ekstraseng: 5000 JPY per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Nakatono Hotel

Adresse

Nakatono Hotel

Sapporo, Japan

N 43.058835 E 141.347

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger