1 / 38

Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi

Sapporo, Japan

Om hotellet

Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi i Sapporo (Sapporo bysentrum) ligger kun 3 minutter å gå fra Hokkaido universitet og 13 minutter til fots fra Sapporo klokketårn. Dette hotellet ligger 0,9 mi (1,5 km) unna Odori-parken og 1 mi (1,6 km) unna Tanukikoji shoppinggate. Føl deg som hjemme i et av de 426 aircondition-avkjølte gjesterommene, som også har kjøleskap. Du kan holde deg oppdatert med inkludert kablet og trådløst internett, og underholdningen er sikret med betalingsfilmer. Badene inkluderer toalettartikler (inkludert) og bideer. Rommet har telefon, samt skrivebord og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Hokkaido universitet - 0,3 km
Soseigawa-parken - 0,6 km
Den gamle regjeringskontorbygningen på Hokkaido - 0,9 km
Hokkaido Ainu senter - 1 km
Sapporo klokketårn - 1,1 km
JR Sapporo sykehus - 1,1 km
Hokkaido universitets botaniske hage - 1,3 km
Tanukikoji shoppinggate - 1,4 km
Odori-parken - 1,5 km
Hokkaido Shiki teater - 1,5 km
Sapporo TV-tårn - 1,5 km
Sapporo JR Tower - 1,5 km
Sapporo fabrikk - 1,6 km
Daimaru Sapporo - 1,6 km
Nitori kulturhall - 1,7 km

De nærmeste flyplassene er:
Sapporo (OKD-Okadama) - 7,6 km
New Chitose flyplass (CTS) - 53,2 km

Foretrukket flyplass for Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi er New Chitose flyplass (CTS).

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og en døgnåpen resepsjon. Gjestene tilbys ubetjent parkering (mot et tillegg) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert) og salgsautomat. På Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi kan du spise et bedre måltid i restauranten. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 06.30 til kl. 09.00.
  • Pris for selvbetjent parkering: 1500 JPY per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det japanske helse-, arbeids- og velferdsdepartementet krever at alle internasjonale besøkende fremlegger passnummer og bevis på statsborgerskap når de registrerer seg på overnattingssteder (gjestgiveri, hotell, motell osv.). I tillegg er eierne av slike steder pålagt å ta kopi av pass for registrering av alle gjester og beholde en kopi i sine arkiver.

Kart over Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi

Adresse

Hotel Route-Inn Sapporo Ekimae Kitaguchi

Sapporo, Japan

N 43.069146 E 141.349245

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger