1 / 13

Casa Muriel

Om hotellet

Casa Muriel ligger sentralt til i Santiago, mindre enn en 10 minutters kjøretur fra Medical Center Hospital Worker og Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos. Dette hotellet med familievennlig profil ligger 3,9 mi (6,2 km) unna Costanera Center og 4,8 mi (7,8 km) unna Palacio de la Moneda. Føl deg som hjemme i et av de 10 gjesterommene, som er individuelt dekorert. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og skrivebord. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Nunoa - 0,8 km
Estadio Nacional Julio Martínez Prádanos - 2,1 km
Vina Santa Carolina - 3,6 km
Arturo Lopez Perez Foundation - 4,7 km
Medical Center Hospital Worker - 5,2 km
Vivo Panorámico - 5,3 km
Providencia kommunale marked - 5,5 km
Parque Bicentenario - 5,6 km
Villa Grimaldi fredspark - 5,6 km
Estadio Monumental David Arellano - 5,7 km
Apoquindo - 5,7 km
Santiago store tårn - 5,7 km
Pontifical (katolsk universitet) - 5,9 km
Catholic University Clinical Hospital - 6 km
Forest Park - 6 km

Den foretrukne flyplassen for Casa Muriel er Santiago (SCL-Arturo Merino Benitez) - 25,7 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt og transport til cruiseskipterminalen mot et tillegg. Slapp av og koble av med massasjer og kroppsbehandlinger. Dette er enhver skigåers paradis, men det er også rekreasjonsmuligheter for de som ikke står på ski, som et sesongbasert utendørsbasseng. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Det enkelt å komme seg til stranden eller shoppingsenteret i nærheten med hotellets buss (mot et tillegg). Ta deg noe å spise på Casa Muriel, en restaurant hvor du kan ta et glass i en bar/lounge med utsikt over hagen og til og med spise utendørs. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Frokostbuffé er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 12.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Du kan bli bedt om å betale en chilensk merverdiavgift på 19 % på overnattingsstedet. Reisende fra utlandet som betaler med et utenlandsk betalingskort eller bankoverføring, og som har gyldig pass og turistvisum, kan være unntatt denne avgiften.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 40 CLP per kjøretøy

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Casa Muriel

Adresse

Casa Muriel

Santiago, Chile

N -33.46199 E -70.59402

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger