1 / 46

Casablanca Hotel Studios

Salamanca, Spania

Om hotellet

Velger du Casablanca Hotel Studios i Santa Marta de Tormes som overnattingssted, bor du i nærheten av et kjøpesenter, mindre enn en 10 minutters kjøretur unna både Plaza Mayor og Romersk bro. Dette leilighetshotellet ligger 2 mi (3,2 km) unna War Zone Indoor og 2,6 mi (4,1 km) unna Jesuitas Park. Føl deg som hjemme i et av de 20 gjesterommene, som har et tekjøkken med kjøleskap og komfyrtopp. Sengen har memory foam-madrass og dundyner. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med LED-TV. Rommene har skrivebord og separat sitteområde, og rengjøring tilbys etter avtale. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

War Zone Indoor - 2,7 km
Jesuitas Park - 3,7 km
Saint Thomas of Canterburys kirke - 4,1 km
College i Calatrava - 4,2 km
Enrique Estevan-broen - 4,3 km
Alamedilla Park - 4,4 km
San Esteban nonnekloster - 4,4 km
Santa Clara kloster - 4,4 km
Las Duenas kloster - 4,4 km
Monumento a Santa Bonifacia - 4,4 km
Monumento a Góngora - 4,4 km
Salamanca bilhistorisk museum - 4,5 km
Torre del Clavero Tower - 4,5 km
Hospederia de Anaya - 4,6 km
Cueva de Salamanca - 4,6 km

De nærmeste flyplassene er:
Salamanca (SLM-Matacan) - 11,8 km
Madrid (MAD-Adolfo Suárez Madrid-Barajas) - 222 km

Gjester har tilgang til blant annet hurtiginnsjekking, renseri-/vaskeritjenester og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet sykkelutleie og kan nyte utsikten fra en hage. Dette leilighetshotellet i viktoriansk stil har dessuten wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester.
  • Kjæledyravgift: EUR 5 per kjæledyr, per natt
  • Det kreves ikke betaling for servicedyr
  • Avgift for ekstraseng: 10.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Overnattingsstedet har rom som ligger vegg i vegg. Disse er imidlertid avhengige av tilgjengelighet. Du kan be om tilstøtende rom ved å kontakte overnattingsstedet på telefonnummeret som du finner i bestillingsbekreftelsen.
  • Begrenset parkeringshøyde.

  • Overnattingsstedet blir profesjonelt rengjort.

Kart over Casablanca Hotel Studios

Adresse

Casablanca Hotel Studios

Santa Marta de Tormes, Spania

N 40.949926 E -5.620001

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger