1 / 49

Om hotellet

Velger du Mas del Mar som overnattingssted i Sant Pere Pescador, er du mindre enn en 15 minutters kjøretur unna Sant Pere Pescador Beach og Can Sopa-stranden. Dette gjestehuset ved stranden ligger 11 mi (17,7 km) unna Roses strand og 11,9 mi (19,1 km) unna Dali-museet. Overnatt i et av de 6 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har separat sitteområde og rengjøring tilbys daglig. ekstrasenger (mot et tillegg) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Sant Pere Pescador Beach - 0,5 km
Can Sopa-stranden - 1 km
Platja de les Dunes - 5,6 km
Platja de Can Comes - 7,6 km
Aiguamolls de l'Emporda Naturpark - 8 km
Pitch and Putt Castello Empuribrava (golf) - 10 km
Basilica of Santa Maria - 10,3 km
Aiguamolls de l'Empordà - 10,5 km
Santa Maria de Castello D'Empuries - 10,7 km
Empuriabrava sommerfuglpark - 11,2 km
Windoor Real Fly - 13,4 km
Karting - 13,4 km
Cap de Creus - 13,6 km
Platja del Rec del Molí - 13,7 km
Platja de la Creu - 13,8 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 53,8 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 164,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et flerspråklig personale, bagasjeoppbevaring og heis. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av blant annet et sesongbasert utendørsbasseng eller nyt utsikten fra en terrasse og en hage. Dette gjestehuset har dessuten wi-fi (inkludert) og tur-/billettassistanse. Frokostbuffé tilbys daglig mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 11 for voksne og EUR 5.5 for barn
  • Avgift for ekstraseng: 20.0 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte utendørsbassenget stenger i september.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.

Kart over Mas del Mar

Adresse

Mas del Mar

Sant Pere Pescador, Spania

N 42.19337 E 3.10369

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger