1 / 21

Om hotellet

Underholdningen er sikret med parabol-TV og en iPod-dokkingstasjon, mens wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med kombinert dusj/badekar, designertoalettartikler og bideer. Rommet har telefon, samt safe og separat sitteområde. Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), hurtiginnsjekking og et flerspråklig personale. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Benytt deg av rekreasjonsfasiliteter som et sesongbasert utendørsbasseng og sykkelutleie. Dette bed & breakfast-hotellet i middelhavsstil har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og barnepass (mot betaling). Få deg en matbit i snackbaren/delikatesseforretningen eller slapp av på rommet og benytt deg av dette bed & breakfast-hotellets romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift som skal betales til overnattingsstedet. Avgiften reduseres med 50 % etter den 8. natten, og barn under 16 år er unntatt avgiften. Andre unntak og reduksjoner kan finne sted. For mer informasjon, ta kontakt med overnattingsstedet ved hjelp av opplysningene i bekreftelsen du mottar etter bestilling.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Dette overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom. Gjestene kan be om å få et av disse rommene ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Can Pardal

Adresse

Can Pardal

Sant Joan de Labritja, Spania

N 39.05594 E 1.439393

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger