1 / 22

Hostal Santa Gemma

Lloret de Mar, Spania

Om hotellet

Har du Hostal Santa Gemma i Sant Andreu de Llavaneres som overnattingssted, er du nær stranden og kun 5 minutters gange fra Les Barques Beach og 6 minutter unna Platja de l'Estació til fots. Dette hostalet ligger 11,4 mi (18,3 km) unna Calella strand og 12,4 mi (19,9 km) unna La Roca-landsbyen. Overnatt i et av de 10 gjesterommene, som har Flatskjerm-TV. Rommene har egen balkong. Badene har badekar eller dusj, toalettartikler (inkludert), og hårføner (på forespørsel). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Les Barques Beach - 0,4 km
Platja de l'Estació - 0,5 km
Platja del Balí - 1,1 km
Platja de Sant Vicenç - 1,1 km
Caldetes-stranden - 1,4 km
Platja dels Tres Micos - 1,9 km
Platja de la Riera - 2,4 km
Fundació Palau - 2,8 km
Caldes d'Estrac varme bad - 2,9 km
Montanya park - 2,9 km
Platja de la Musclera - 3,3 km
Platja de Sant Simó - 5 km
Mataró-stranden - 4,5 km
Platja del Callao - 5 km
Platja Primera - 5,1 km

De nærmeste flyplassene er:
Gerona (GRO-Costa Brava) - 55,4 km
Barcelona El Prat lufthavn (BCN) - 54,7 km

Resepsjonen er kun bemannet i et begrenset antall timer. Du tilbys blant annet et sesongbasert utendørsbasseng og kan nyte utsikten fra en hage. Dette hostalet tilbyr også wi-fi (inkludert), gavebutikk/kiosk og TV i fellesområdet. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hostalet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice. Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost tilbys daglig fra kl. 08.30 til kl. 11.30 mot et tillegg.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Lokale myndigheter pålegger en avgift: EUR 0.66 per person, per natt, opptil 7 netter. Avgiften gjelder ikke for barn under 17 år.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Pris for kontinental frokost: ca. EUR 5.50 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Det sesongbaserte bassenget er åpent fra juni til september.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Overnattingsstedet tillater bare kjæledyr på bestemte rom og har andre kjæledyrrestriksjoner. Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Hostal Santa Gemma

Adresse

Hostal Santa Gemma

Sant Andreu de Llavaneres, Spania

N 41.558952 E 2.503154

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger