1 / 32

Om hotellet

Red Wine Club ligger i hjertet av San Rafael med Plaza Independencia like rundt hjørnet og 9 minutters gange fra Plaza San Martin. Dette hotellet ligger 1,1 mi (1,7 km) unna Saint Joseph Turismo Aventura og 1,4 mi (2,2 km) unna Bodega La Abeja. Føl deg som hjemme i et av de 9 gjesterommene, som har DVD-spiller. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og toalettartikler (inkludert). Rommet har safe og sengeoppredning, samt telefon med lokalsamtaler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Independencia - 0,1 km
Plaza San Martin - 0,8 km
Saint Joseph Turismo Aventura - 1,7 km
Francia-plassen - 2,1 km
Bodega La Abeja - 2,2 km
Niños-parken - 2,3 km
Hipolito Yrigoyen park - 2,6 km
Plaza Italia - 2,7 km
Bodega Jean Rivier - 3 km
Ferroviario-museet - 3,5 km
Suter vinkjeller - 3,7 km
Bodega Champanera Bianchi - 9,9 km
Las Paredes motorsportsbane - 10,1 km
Bodega Bournett - 13 km
Cerro Victoria - 21,4 km

Den foretrukne flyplassen for Red Wine Club er Mendoza (MDZ-Governor Francisco Gabrielli internasjonale flyplass) - 242,1 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), hurtiginnsjekking og hurtigutsjekking. Skjem bort deg selv med massasjer, og du tilbys dessuten et utendørsbasseng. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet, eller slappe av på rommet og benytte deg av romservice (døgnet rundt). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Kontinental frokost er inkludert og serveres daglig fra kl. 08.00 til kl. 10.00.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Du kan bli bedt om å betale en argentinsk merverdiavgift på 21 % på overnattingsstedet. Reisende fra utlandet som betaler med et utenlandsk betalingskort eller bankoverføring, og som har gyldig pass og turistvisum, kan være unntatt denne avgiften.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Vugger (barnesenger) er tilgjengelige mot et gebyr

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.

Kart over Red Wine Club

Adresse

Red Wine Club

San Rafael, Argentina

N -34.607061 E -68.331492

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger