1 / 28

Metrotel Express

Om hotellet

I San Pedro Sula ligger Metrotel Express kun en 5 minutters kjøretur unna Parque Central og 6 minutter unna Naturmuseum. Dette hotellet ligger 3,1 mi (4,9 km) unna Estadio Olimpico Metropolitano og 3,9 mi (6,2 km) unna Francisco Morazán stadion. Føl deg som hjemme i et av de 60 gjesterommene. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet. Rommene har safe, og ekstrasenger (inkludert) kan fås på forespørsel. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Museo Para la Infancia el Pequeño Sula - 3,4 km
Estadio Olimpico Metropolitano - 4,7 km
San Pedro Sula-katedralen - 5,2 km
Parque Central - 5,3 km
Museum for antropologi og historie - 5,7 km
Multiplaza kjøpesenter - 6 km
Naturmuseum - 6,1 km
Francisco Morazán stadion - 6,2 km
Guamilito-markedet - 6,4 km
Jose Francisco Saybe teater - 7,3 km
San Pedro Sula universitet - 7,3 km
Galerías del Valle Shopping Center - 8,7 km
Tara Park - 9,7 km
Altara kjøpesenter - 10,4 km
Altia Business Park - 10,7 km

Den foretrukne flyplassen for Metrotel Express er San Pedro Sula (SAP-Ramon Villeda Morales internasjonale flyplass) - 11,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et døgnåpent forretningssenter, aviser i lobbyen (inkludert) og renseri-/vaskeritjenester. Gjestene tilbys flyplasstransport døgnet rundt, mot et tillegg, og ubetjent parkering (inkludert) er tilgjengelig i nærheten. Gå ikke glipp av rekreasjonsfasiliteter som et utendørsbasseng og et treningssenter. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert) og concierge-tjenester. Smak på internasjonale retter på Larson's, en restaurant hvor du kan spise utendørs med utsikt over hagen. Du kan også slappe av på rommet og benytte deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Stedet har en bar/lounge hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Lokale retter er inkludert og serveres daglig fra kl. 07.00 til kl. 10.00.
  • Avgift for flyplasstransport per voksen: 15.00 USD (én vei)

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Det er mulig å betale uten kontanter.

Kart over Metrotel Express

Adresse

Metrotel Express

San Pedro Sula, Honduras

N 15.48966 E -87.9837

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger