1 / 35

Fiesta Inn Monterrey Valle

Om hotellet

I San Pedro Garza García finner du Fiesta Inn Monterrey Valle i et shoppingområde. Bor du her, er du bare en 5 minutters kjøretur unna Centro Metropolitano og Plaza Fiesta San Agustin. Dette hotellet ligger 3,7 mi (6 km) unna Basilica de Guadalupe og 4,9 mi (7,8 km) unna Paseo de Santa Lucia. Føl deg som hjemme i et av de 177 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har LCD-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj. Rommet har telefon, samt safe og kaffetrakter/tekoker. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Plaza Comercial Distrito Armida - 0,4 km
Los Angeles Hospital - 0,4 km
KidZania Monterrey - 1,1 km
Galerias Valle Oriente - 1,3 km
Centro Metropolitano - 1,5 km
Showcenter Complex - 1,6 km
Fashion Drive - 1,6 km
Plaza Fiesta San Agustin - 1,8 km
Bioparque Estrella - 3 km
Convex messesenter - 3,8 km
Basilica de Guadalupe - 4,6 km
Paseo San Pedro - 4,7 km
Paseo Tec - 4,7 km
Monterrey teknologiske institutt - 4,8 km
Estadio Tecnologico - 4,9 km

Den foretrukne flyplassen for Fiesta Inn Monterrey Valle er Monterrey, Nuevo Leon (MTY-General Mariano Escobedo internasjonale flyplass) - 37,4 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtigutsjekking og renseri-/vaskeritjenester. Dette hotellet tilbyr 3 møtelokaler for ulike typer møter og eventer. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Du tilbys blant annet et treningssenter og kan nyte utsikten fra en terrasse. Dette hotellet har i tillegg wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Du kan spise lunsj eller middag i dette hotellets restaurant, La Isla. Du kan også få deg noe å spise på kafeen, og i tilegg tilbys det romservice (døgnet rundt). Rund av dagen med noe å drikke i baren/loungen. Frokostbuffé tilbys daglig fra kl. 06.00 til kl. 12.00 mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. MXN 275 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Det er mulig å betale uten kontanter.
  • Kontaktfri innsjekking og kontaktfri utsjekking er tilgjengelig.
  • På dette overnattingsstedet er gjester av alle legninger og kjønnsidentiteter velkomne (LHBTQ+-vennlig).

Kart over Fiesta Inn Monterrey Valle

Adresse

Fiesta Inn Monterrey Valle

San Pedro Garza García, Nuevo León, Mexico

N 25.646098 E -100.323446

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger