1 / 100

Casa Primavera Hotel Boutique & Spa

Irapuato, Mexico

Om hotellet

Velger du Casa Primavera Hotel Boutique & Spa i San Miguel de Allende (Valle del Maíz) som overnattingssted, vil du bare ha 15 minutter å kjøre til San Miguel Arcangel sognekirke og Escondido Place. Dette hotellet med spa ligger 8,5 mi (13,7 km) unna La Gruta spa og 0,7 mi (1,1 km) unna San Miguel Adventure Park. Føl deg som hjemme i et av de 45 gjesterommene, som også har iPod-dokkingstasjon og espressomaskin. Underholdningen er sikret med en LCD-TV med kabel-TV, og wi-fi (inkludert) sørger for at du kan holde deg oppdatert. Rommene har privat bad med dusj, regndusjhode og designertoalettartikler. Rommet har telefon, samt safe og takvifte. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

San Miguel Adventure Park - 1 km
El Chorro Street - 1,1 km
El Mirador utkikkspunkt - 1,2 km
Capilla de la Santa Cruz del Chorro - 1,3 km
Plaza de Toros San Miguel de Allende - 1,5 km
Juárez-parken - 1,5 km
La Esquina museum for meksikanske leker - 1,7 km
La Otra Cara de Mexico - 1,8 km
Academia Hispano Americana - 1,8 km
El Charco del Ingenio - 1,8 km
Capilla de la Tercera Orden - 1,9 km
San Miguel Arcangel sognekirke - 1,9 km
Iglesia de San Rafael - 1,9 km
San Francisco-tempelet - 2 km
San Miguel de Allende historiske museum - 2 km

Den foretrukne flyplassen for Casa Primavera Hotel Boutique & Spa er Querétaro, Querétaro (QRO-Querétaro int.) - 84,1 km

Gjester har tilgang til blant annet et forretningssenter, hurtiginnsjekking og aviser i lobbyen (inkludert). Planlegger du en event i San Miguel de Allende? Som en av dette hotellet sine gjester tilbys du møte- og konferanserom på opp til 100 kvadratmeter, blant annet konferanserom og møterom. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Slapp av på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer. Dette hotellet tilbyr også wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og bryllupstjenester. Smak på meksikanske retter på Hotel Casa Primavera, en luksusrestaurant med en bar/lounge, eller bli på rommet og benytt deg av romservice (på fastsatte tidspunkter). Ferdiglaget frokost tilbys daglig mot et tillegg.
  • Pris for frokost tilberedt etter bestilling: ca. MXN 115–300 per person

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Massasjetjenester må forhåndsbestilles. Bestilling kan foretas ved å kontakte dette hotellet før ankomst ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.
  • Barn som er 12 år eller yngre, kan bo uten ekstra kostnader på rommet til sine foreldre/foresatte (uten ekstraseng).
  • Kun registrerte gjester kan oppholde seg på gjesterommene.
  • Ingen dyr, inkludert servicedyr, er tillatt på dette overnattingsstedet.

Kart over Casa Primavera Hotel Boutique & Spa

Adresse

Casa Primavera Hotel Boutique & Spa

San Miguel de Allende, Guanajuato, Guanajuato, Mexico

N 20.905284 E -100.730856

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger