1 / 100

Hotel Francisco II

Ecuador, Ecuador

Om hotellet

Har du Hotel Francisco II i Salinas som overnattingssted, er du ved havet og kun 1 minutters gange fra Salinas-stranden og 6 minutter unna Chipipe-stranden til fots. Dette hotellet ligger 0,9 mi (1,4 km) unna Malecon Dock og 1,6 mi (2,6 km) unna La Lobería. Føl deg som hjemme i et av de 25 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og Flatskjerm-TV. Du kan holde deg oppdatert med wi-fi (inkludert) på rommet, og underholdningen er sikret med kabel-TV. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

Salinas-stranden - 0,1 km
Chipipe-stranden - 0,5 km
Malecon Dock - 0,9 km
Mar Bravo Beach - 2,6 km
La Lobería - 2,8 km
Punta Carnero-stranden - 3,9 km
La Chocolatera - 4,7 km
El Paseo-kjøpesenteret La Peninsula - 8 km
Valdivia marinepark - 14,8 km
Ballenita park - 19,4 km
Punta Barandua - 25,7 km
Punta Blanca strand - 26,4 km
Punta Blanca kapell - 28,1 km
Chanduy strand - 47,7 km

Den foretrukne flyplassen for Hotel Francisco II er Guayaquil (GYE-Jose Joaquin de Olmedo internasjonale flyplass) - 151,3 km

Gjester har tilgang til blant annet aviser i lobbyen (inkludert), bagasjeoppbevaring og safe i resepsjonen. Gjestene tilbys ubetjent parkering (inkludert) på stedet. Dra nytte av stedets fasiliteter, som wi-fi (inkludert), concierge-tjenester og TV i fellesområdet. Dette hotellet tilbyr også treningssenter i nærheten (inkludert) og ballsal. Du kan få deg noe å spise på kafeen på dette hotellet.

Du vil måtte betale følgende på overnattingsstedet:

  • Merverdiavgift i Ecuador (15 %). Reisende fra utlandet som har gyldig pass og turistvisum, kan få tilbakebetalt avgiften. Utenlandske reisende kan dessuten være unntatt denne avgiften (15 %) for pakkebestillinger.

Vi har tatt med alle kostnadene overnattingsstedet har oppgitt til oss.

  • Svømmebassenget er tilgjengelig mellom kl. 07.30 og kl. 22.30.

Kart over Hotel Francisco II

Adresse

Hotel Francisco II

Salinas, Ecuador

N -2.203004 E -80.97588

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger