1 / 45

Residencia universitaria Atilano Coco

Salamanca, Spania

Om hotellet

Velger du Residencia universitaria Atilano Coco i Salamanca (Chinchibarra) som overnattingssted, vil du ha mindre enn 10 minutter å kjøre til Plaza Mayor og La Glorieta tyrefekterarena. Dette hostalet ligger 0,4 mi (0,6 km) unna Multiusos Sanchez Paraiso og 1 mi (1,6 km) unna San Marcos-kirken. Føl deg som hjemme i et av de 32 gjesterommene. Kablet og trådløst internett er tilgjengelig. Badene har dusj og toalettartikler (inkludert). Rommene har skrivebord og blendingsgardiner/gardiner, og rengjøring tilbys daglig. Avstandene som vises er rundet av til nærmeste 0,1 kilometer.

La Glorieta tyrefekterarena - 0,5 km
Multiusos Sanchez Paraiso - 0,6 km
La Calcografía - 1,4 km
San Marcos-kirken - 1,5 km
Alamedilla Park - 1,5 km
Iglesia de las Carmelitas - 1,8 km
Liceo Theatre - 1,8 km
Sala Unamuno - 1,9 km
Monumento a Germán Sánchez Ruipérez - 1,9 km
Museo Taurino - 1,9 km
Jesuitas Park - 1,9 km
Las Ursulas kloster og museum - 2 km
Estatua de Miguel de Unamuno - 2 km
Plaza Mayor - 2 km
Palacio Monterrey - 2,1 km

Nærmeste store flyplass er Salamanca (SLM-Matacan) - 33,7 km

Gjester har tilgang til blant annet kablet internettilgang (inkludert), renseri-/vaskeritjenester og bagasjeoppbevaring. Nyt utsikten fra en terrasse og en hage og dra nytte av fasiliteter som wi-fi (inkludert). Dette hostalet tilbyr også concierge-tjenester, TV i fellesområdet og piknikområde. På Residencia universitaria Atilano Coco kan du spise et bedre måltid i restauranten. Frokostbuffé tilbys mot et tillegg.
  • Pris for frokostbuffé: ca. EUR 3 per person
  • Avgift for ekstraseng: 10.00 EUR per natt

Listen ovenfor er ikke fullstendig. Det kan hende at gebyrer og depositum ikke inkluderer skatter og avgifter, og det tas forbehold om endringer.

  • Som følge av nasjonale reguleringer, kan man ikke betale mer enn 1000 EUR i kontanter på dette overnattingsstedet. Kontakt overnattingsstedet via kontaktopplysningene i bestillingbekreftelsen for mer informasjon.
  • Gjestene kan forhøre seg om å ta med kjæledyr ved å kontakte overnattingsstedet direkte ved hjelp av kontaktopplysningene i bestillingsbekreftelsen.

Kart over Residencia universitaria Atilano Coco

Adresse

Residencia universitaria Atilano Coco

Salamanca, Spania

N 40.979041 E -5.656456

Bygg din reise med Amelia, vår AI-reiseplanlegger